kuka1997 0 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 jaką polecacie Wzrost-155 waga-140 decha do freestylu bo narazie jeździłem na freeride/freestyle chodź bywałem w parku ale było ciężko :wink: do wydania mam 500zł-900zł wiem mało , ale ciągle rosne :mrgreen: :mrgreen: ale może być taka nawet za 400zł :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 Podaj jeszcze numer buta. Posiadasz już wiązania i buty? Co do wagi to jeśli są to mięśnie to ok ale jeśli bardziej zaniedbanie siebie to warto byłoby popracować nad sobą bo będzie Ci naprawdę ciężko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuka1997 0 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 but 37-39 a co do wagi to mięśnie a wiązania swoją drogą najlepiej podaj wszystko co znajdziesz ale nie za drogie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 cos mi sie tu nie klei kupy! skala umiejetnosci :8 a nie potrafisz dobrac sobie deski FS no i ten wzrost i waga. Przyjacielu albo mocno nabijasz nas w balona albo jestes malym pudzianem. co do wagi to mięśnie Ta chyba beerceps Jezeli chodzi o blat to mozesz poszukac cos ze stajni burka, palmera, K2 , voelkl, ... jak znajde czas to podesle jakis egzemplarz do obadania sprawy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuka1997 0 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 skala 8 bo jeździłem 4 lata w austri... a co do mięsni to niejestem poprosyu gruby Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morales182 0 Napisano 16 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2010 witam w tym sezonie spróbowałem freestylu w parku i mi sie spodobało i chciałbym kupic jakąś deskę przeznaczoną do tego wyczynu powiedzcie mi jakie sa w miare dobre i nie drogie deski i czym sie kierowac przy wyborze na co patrzec jak sprawdzic jej miekkos itp za info z gory dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 deska do hopek czy jibbu (boxy, raile itp.)? Czy pomiedzy? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuka1997 0 Napisano 17 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 pomiędzy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2010 z tego co pamietam, deski Technine sa bardzo dobre do Jibbu i jednoczesnie mozna na nich poskakac Ogolnie na boxy i rale dechy miekkie, a na hopy troche sztywniejsze (ale nie freeraidowe twardziele ) tutaj masz deche technine w akcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi