kuka1997 0 Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 Na jakich dsekach jeździcie??? a jeżeli jeździcie na freeride to jeździcie też w snowparku??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2010 AM ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 14 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2010 jesli chcesz deske uniwersalna proponuje "łamańca" czyli deskę, która ma właściwości FS/FR z większym naciskiem na FS. Ja sam śmigam na takich deskach i jestem zadowolony, jestem w stanie jeździć w snowparku jak i poza trasami . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Co ma na celu ten temat, bo nie za bardzo ogarniam ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Emka766 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 na moim blogu znajdziesz pare informacji na ten temat. Zapraszam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 @Blair taki twórczy ot Coś jak dzień dobry/dobranoc forum :mrgreen: A coby nie robić OT w OT to ja jeżdżę na AMowym blacie ale wbrew skali dość twardym Teraz mam ochotę kupić coś miękkiego i kombinować z butterami, manualami itp. Edit: Ough... Emka766 na forum nie robimy bez potrzby archeologii, a reklama kosztuje ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KamcolNO 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 FR/FS, albo jak ktoś woli AM. Głównie jednak zwyczajne trasy, ewentualnie z jakimiś hopkami. Żadnych Snowparków (może dlatego, że mam daleko ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moa 0 Napisano 30 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2011 jeżdżę na AM, bo mimo że preferuję freestyle, czasami przyjemna jest freeridowa jazda : > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi