pajej3 0 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 był może ktoś w snowparku na Poniwcu w Wiśle.Jest tam stok 900mi dość mały Snowpark. Dobry dla początkującego(czyli mnie :grin: ).Są tam 2 hopy jedna mała druga duża 2 raile. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 ale Poniwiec to chyba Ustroń a nie Wisła:-) słyszałem coś że jest tam snowpark ale nie byłem:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pajej3 0 Napisano 9 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2006 acha sorry pomyliło mi sie bo przewarznie jeźdżę w Wiśle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 17 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2006 wybaczamy ci tę pomyłke Mieszkam na Poniwcu w Ustroniu i snowpark jest okk i lasy dookoła W Ustroniu dwa oficjalne snowparki sa tylko na Poniwcu i pod Czantoria ogolnie swietna zabawa i swietni ludzie osobiscie nie lubie jezdzic na Poniwcu na stoku i tylko snowpark cieszy sie mym szacunkiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 17 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2006 W Ustroniu dwa oficjalne snowparki sa tylko na Poniwcu i pod Czantoria a ja tak troche offtopując (nie bić prosze zapytuje co to znaczy oficjalny snowpark? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2006 no oficjalny to by było legalny który widniej na mapie polskich snowparków => chyba to miał na myśli lele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 21 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2006 no wlasnie o to mi chodzilo;) bo chopek i jakis prostych raili jest pare na łakach a te dwa sa znane hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi