Kurson 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Jest to mój pierwszy post więc Witam wszystkich Mam Problem a mianowicie Odkleja mi sie ślizg od Rdzenia co robić jak naprawić ? z Góry dziękuję za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Jaka to decha? Ile ma za sobą? Na gwarancji? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurson 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Firma Qute ma juz za sobą 4 latka (BARDZO INTENSYWNE) PS. Nie stać mnie na nową przynajmniej nie w tym sezonie ;/ a chce na niej jeszcze rok pojeździć bo w lecie lece do włoch w góry wiec chce zeby była sprawna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Specem nie jestem ale z tego co poszukałem na zagranicznych forach może to być już koniec tego blatu. Oddaj go do dobrego serwisu i zobacz co powiedzą ale tak czy siak zbieraj na nową dechę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurson 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Ok dzięki a np gdybym to czymś spróbował skleić ? np. dobrym klejem do drewna albo spróbować Pałeczką Kofiksową dało by rade to zalepić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 Raczej nie. Tutaj zwykły klej nie pomoże, pałeczka tym bardziej. Po za tym raczej na pewno masz zamoknięty rdzeń bo z tego co wywnioskowałem to nie powstało nagle (np. w wyniku solidnego łupnięcia o coś i rozwarstwienia). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 5 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 moim zdaniem zadniedbales ten blat i dlatego sie odkleja... najprawdopodobniej musiales miec malutki odchyl pomiedzy slizgiem i rdzeniem. Z czasem rdzen naciagnol wilgoci i stalo sie jak sie stalo. kiler129, dobrze Ci doradzil. podrzuc blat do serwisu i powinni ci ja przywrocic do zycia. ( samemu raczej nie jestes w stanie tego naprawic no chyba ze masz odpowiedni sprzet i umiejetnosci. a nowa decha predzej czy pozniej cie czeka... to nieuniknione Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kurson 0 Napisano 5 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2010 A jaki Koszt takiego serwisu może wynieść ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 nic nie widze na tym zdjeciu. Serwis to tak od 30 do 100zl, w zaleznosci od typka/sklepu i rodzaju uszkodzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 10 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 matzel, popatrz na palec, paznokciem ( wydaje mi sie) trzyma odklejony slizg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi