Snowsky 0 Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Kupię zniszczone, porysowane, nie nadające się już do jazdy deski snowboardowe. Moje kryteria: - ciekawy wzór - niska cena Deski planuję przeznaczyć na wystrój pokoju, a jeżeli ktoś takowe posiada to po co ma leżeć skoro można na nie nieco dorobić ? ; ) Oferty proszę składać w tym temacie wraz ze zdjęciem... P.S - format uszkodzeń nie ma znaczenia (byle by deska była w jednym kawałku) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Kupię zniszczone, porysowane, nie nadające się już do jazdy deski snowboardowe. Moje kryteria: - ciekawy wzór - niska cena Deski planuję przeznaczyć na wystrój pokoju, a jeżeli ktoś takowe posiada to po co ma leżeć skoro można na nie nieco dorobić ? ; ) Oferty proszę składać w tym temacie wraz ze zdjęciem... P.S - format uszkodzeń nie ma znaczenia (byle by deska była w jednym kawałku) Koniecznie pochwal się końcowym efektem ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snowsky 0 Napisano 27 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2010 Na pewno nie omieszkam o ile znajdę tylko jakichś chętnych do sprzedaży bo na razie napisałem w 3 miejscach i niestety ale nikt się nie zgłosił... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 28 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2010 hmm powiem tak! - ludzie ktorzy maja stare swoje blaty to nie chetnie beda chcieli je sprzedac ... to tak jak bys chcial sprzedac swoja stara kochanke za bezcen = ja w zyciu nie oddal bym swojej. Stad ten brak zainteresowania sprzedarza Tobie swojego blatu. Wolal bym byc tyranem i sam ja powiesic ( co oczywiscie zrobilem ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi