jedrek_1 0 Napisano 26 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2010 K2 Indy/K2 Formula/Rome Arsenal/Rome Shift Jakie wiązania do AM? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aketo 3 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 zalezy do jakiej deski z tych wymienionych przez Ciebie najlepsze sa Arsenale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Określ też jaki styl preferujesz czy jaki zamierzasz uprawiać. Najlepiej abyś wpisał to w profilu Inne wiązania masz do FR, inne do FS a jeszcze inne do BM. Z tych jak już powiedziano Arsenalki. Osobiście na nich nie jeździłem ale miałem w rękach i są naprawdę porządnie wykonane. Wiązania od K2 bym sobie odpuścił. p.s. Dlaczego wybór tylko z tych modeli? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 A co powiesz o wymienionych w temacie wiązaniach Rome shift? Do fs? sory ze odkopuje ale w moich tematach nikt mi nie odpowiada zbyt szybko a jednak na tym mi zalezy... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 z zaproponowanych wiązań tez bym wybrał Rome Arsenal a na druim miejscu K2 Formula. Wiązania od K2 bym sobie odpuścił. ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń do K2, solidne konstrukcje, dobrze wykonane. A co powiesz o wymienionych w temacie wiązaniach Rome shift? Do fs?Shift to podstawowe wiązanie Rome, dla początkującego wystarczające, dla kogoś bardziej wymagającego już możenie wystarczyć. Shift to wiązanie am/fs Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 23 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 to bedzie dopiero moj 3 sezon na desce i prawie pierwszy w freestyle bo w tamtym nauczylem sie tylko 180 i jakichs tam grabow. Wiec mam nadzieje ze mi wystarczy. a co powiecie o tym zestawie? Wiem deska tez podstawowa:) http://snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=4178&strona=251 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 23 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2010 kiler129 napisał/a:Wiązania od K2 bym sobie odpuścił. ja tam nie mam żadnych zastrzeżeń do K2, solidne konstrukcje, dobrze wykonane. Jakość wiązań od k2 to jakaś żenada, pompki niby aluminiowe a lamią się i mają nieprzyjemną tendencję do gubienia zębów. Szycie i jakość materiału skóropodobnego to kompletna katastrofa, pęka i gubi lakier. Po jednym sezonie wiązania wyglądają jakby służyły przez wieki. W dodatku Indy są sztywne, do AM jeszcze, do fs nie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 a co powiecie o tym zestawie? Wiem deska tez podstawowa:) http://snowsport.pl/index...4178&strona=251 podstawowy zestawik Rome dla początkujących i średniozaawansowanych riderów. Odnośnie jakości to Rome kichy nie robi, blaty i wiązania sa naprawdę starannie wykonane w oparciu o najnowsze technologie. Ten zestaw jak najbardziej się nada do rozwijania umiejętności fs. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 24 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 dzieki za odpowiedzi. Jakos tak na dniach będę kupował ten zestaw ale powiedzcie mi tylko czy duzo by sie róznił zestaw z poprzedniego sezonu od tego z tego? czy np w desce lub wiazaniach w tamtym sezonie czegoś nie było w a w tym jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 zalezy od deski/wiazan. Zazwyczaj w podstawowych modelach nic sie nie zmienia a topowe sa mocno rozwijane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
valve990 0 Napisano 24 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2010 no chodzi o Rome Cheaptrick i Rome Shift no i są to raczej postawowe modele. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi