adaadamski 0 Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 Witam,dopiero w tym sezonie zacząłem swoją przygodę ze snowboardem. Potrafię już trochę jeżdzić, do tej pory wypożyczałem deski. Teraz zamierzam kupić swoją deskę. Szukam czegoś taniego, nie wiem czy wybrać używaną deskę dobrej firmy takiej jak np. nitro czy nową trochę słabszej firmy takiej jak np. pale. Proszę o szybką odpowiedż Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 21 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2010 jezeli znajdziesz uzywana Nitro w dobrej cenie i nie bedzie ona przykatowana to oczywiste zebys wzial uzywana. - ale ciezko znalezc dobre uzywki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2010 dokładnie jak KortneYOs mówi, ciężko o dobra używkę aczkolwiek zdarzają sie jeśli jednak nie znajdziesz nic sensownego to chyba nic nie stoi na przeszkdozie żebyś uczył sie na kiepskim sprzecie. Nauczysz sie podstaw i kupisz cos lepszego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi