mike 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Witajcie, panowie mam pytanie? Jak można załatwić sponsoring, nie mówie, żeby mi coś kupywali bo mam swój kochany sprzęt, ale chciałbym dla nich jeździć. Powiedzcie mi u kogo jest możliwość takiego dogadania się, jak macie podajcie jakiś kontakt pozdrawiam msq. mike - msq - pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 sponsoring. taaaa, nie jest to rzecz łatwa. Musisz duzo jeźzic , zawody itp itd. Aleeee jest tez inny sposob na to, moze u CIebie w iejscowosci, albo gdzies w okolicy jest jakis wikeszy zakład / np.browar, czy jaki tam ciul / mozesz isc siepopytac czy nie rzuculiby CI czasem cos kasy. Pokaz im swoje fotki , filmiki jak jezdzic, poopowiadaj im toroche o tmy sporcie... Może coś da sie zdziałać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 dokładnie, najłatwiej można złapać sponsora na zawodach chyba, tylko trzeba dużo i dobrze jeźdźić, a poza tym to nagrywaj filmy jak jeźdźisz i wysyłaj do firm snowboardowych możę ci sie uda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 no dokładnie tak jak Ifi i Dworlik napisali. Na stronach większych firm snowboardowych możesz znaleźć takie zakładki o sponsoringu (zazwyczaj dział kontakt) i tam możesz znaleźć jakieś info , ale podstawa to trzeba dobrze śmigać i pokazywać się w zawodach... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 taaaaa a jeszcze jadna i bardzo wazna rzeca by znalejsc sposnosra sa znajomosci ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 panowie, znajomości, i co mi po tym, bede jezdzil jak cipka i napis burton sponsor na plecach ? bez takich tak w tym roku bede jeździł jeszcze więcej i częsciej i wiecej filmików nakręce pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Chciałbym zaznaczyć, że są tu też Panie ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 nieno z tymi znajomosciami to jest przesaadzaone bo jak ktos dobrze smiga to nie ma bata zeby się ktoś nim nie zainteresował :-) a tak swoją drogą Mike masz jakieś filmiki? mógłbyś coś podrzucić ? :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 no źle mnie tu zrozumieliście. Umiejetnosci swoja droga a znajomosci swoja. Dajmy na to że pewna laska jeździ sobie, ooo tak zwyczajnie , zadna rewelka , i ma brata ktory wymiata i jest sponsorowany.... To co ta laska nie bedzie miała sponsora ??? Baaaaa wiadomo, że będzie miała ... / wiele innych jezdzi o wiele lepiej i jakos nie ma zadnych sponsorow/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 Dajmy na to że pewna laska jeździ sobie, ooo tak zwyczajnie , zadna rewelka , i ma brata ktory wymiata i jest sponsorowany.... To co ta laska nie bedzie miała sponsora ??? Baaaaa wiadomo, że będzie miała ... / wiele innych jezdzi o wiele lepiej i jakos nie ma zadnych sponsorow/ Czy to jest jakas sugestia do prawdziwej sytuacji? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2006 przykładowo,>> gumka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Napisano 14 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 bercik widziales chyba moj filmik z backflipem mam jeszcze gdzies inne tricki w tym roku bede krecic odkad tylko spadnie snieg.. pozdro :cool: chcecie to wrzuce wam fotke z lotu ok 8m, z nosegrabem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 ooo...gratuluje backflipa...trudna sztuka... to może podzielisz sie z nami swoimi odczuciami i sypniesz nam parę porad... nawet czeka na ciebie gotowy temat ;p http://www.e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=512 :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 panowie, znajomości, i co mi po tym, bede jezdzil jak cipka i napis burton sponsor na plecach ? bez takich tak w tym roku bede jeździł jeszcze więcej i częsciej i wiecej filmików nakręce pozdrawiam mysle ze mozemy cos wykombinowac np na mnie mozesz liczyc !! Ja wspieram rodakow, codziennie na stoku kupie Ci marsa abys mial sily na dalsze 8 kilometrowe loty Wiaze sie to z tym ze bedziesz jezdzic z koszulka z napisem Jendrek : Plusy: 1 nie bedziesz wygladac jak "cipka" 2 bedziesz sie promowal najlepszym snowboardzista w kraju 3 ogole fajne o mnie np bija sie wszyscy ale musicie zrozumiec ja jezdze tylko dla siebie a nie dla grubego hajsu Pozdroofffka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateusz295 0 Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 Jak można załatwić sobie sponoring? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 Jak można załatwić sobie sponoring? Nie odkopuj starego tematu bez sensu - tym bardziej, że zostało już wszystko powiedziane - ty starasz się wrócić do punktu wyjścia. I wg skali umiejętności jeździsz jak "cipka" i na sponsoring szans raczej nie masz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 Jak można załatwić sobie sponoring? Biorąc pod uwagę dane w profilu, najskuteczniejszą metodą załatwienia sobie sponsoringu będzie namawianie i gnębienie rodziców, a jak nie poskutkuje to strajk głodowy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 6 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2010 Najpierw nauczyc sie czytac, wszystko juz bylo napisane ;P potem nauczyc sie jezdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi