zuzka 0 Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Hey, mam mały problem odnośnie wyboru i długości deski. Z różnych źródeł i opinii sprzedawców ciężko wywnioskować jaka dł jest odp dla mnie. Mam 158cm wzrostu i ważę 45 kg, uczę się dopiero jeździć ale chyba sporo już tam mi wychodzi. Myślałam o tych dwóch deskach: http://www.allegro.pl/item925412509_deska_nitro_138cm_wiazania_drake_dl_gogle_0pln.html http://www.allegro.pl/item915687249_voelkl_shine_09_10_damski_zestaw_3style_krakow.html Jeśli macie jeszcze coś do zaproponowania to chętnie zobaczę i czekam na radę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mati-bor 0 Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 Ja bym brał Nitro, gdyby nie to: "deska damska" moim skromnym zdaniem (za które pewnie zostanę obrzucony mięsem) BURTON>Nitro>reszta desek Oczywiście to zależy od modelów, bo wiadomo, że jakiś najtańszy Burton nie może się równać z dechą innej firmy z górnej półki, ale generalnie takie mam zdanie o firmach snowboardowych. (nie wyzywajcie od razu, proszę...! ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuzka 0 Napisano 19 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 a co z długością? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 wypowiedź mati-bora pozostawię bez komentarza. Co do do zestawu to w Twoim przypadku mysle ze lepiej bedzie pasował Nitro. Długość idealna dla Ciebie. Volkl ciut za długi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 20 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 Popieram zdanie "glownego prowodera calego zamieszania" :twisted: aka. bercik, dlugosc jak w buzke strzelil a i Mystique jest juz dobrym blatem. powinien ci posluzyc troche Sama konstrukcja blatu tez nie ma co do zarzucenia. Blacik potrafi wybaczyc lekkie bledy ktore napewno popelnisz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuzka 0 Napisano 20 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2010 dziękuję za pomoc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi