Murzynq 0 Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Mam pytanie czy można kupić gdzieś pasek do spodni snowboardowych ponieważ są one bez szelek jak każde ,na długość są ok ale spadają mi z pupy.Dlatego mam pytanie czy można temu zaradzić jakiś pasek gumka czy coś takiego prosił bym o konkretne linki do tego typu rzeczy,z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 a to musi być jakiś snowboardowy?........ pasek jak pasek... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Myślałem że jest jakiś specjalny ale dzięki za odpowiedz muszę sobie kupić zwykły materiałowy . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 zwykly pasek ;D sam korzystam od tej zimy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 heheh dokładnie jak poprzednicy powiedzieli, zwykły pasek do spodni no chyba że masz spodnie bez szlufek więc wtedy sprawa się komplikuje:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Murzynq 0 Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 Dzięki za pomoc już wszystko wiem spodnie mam z szufelkami czyli nie ma problemu .Można zamknąć temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 spodnie mam z szufelkami czyli nie ma problemu prosze przeslij zdjecie tych spodni z szufelkami bardzo ciekawy jestem jak one wygladaja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 KortneYOs nie wiesz jak wygląda szufelka ? :cool: zamykam temat:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi