kars 0 Napisano 27 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad Mam salon połączony z kuchnią i chcę położyć płytki na podłodze, żeby było jednolicie. Tylko kompletnie nie wiem, jaki wzór i kolor wybrać, żeby pasowało i do mebli kuchennych, i do strefy wypoczynku. Macie jakieś sprawdzone rozwiązania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tristan 0 Napisano 27 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad Jeśli masz kuchnię otwartą na salon, to płytki to bardzo dobry pomysł, bo łatwiej utrzymać w czystości, zwłaszcza w części kuchennej. Najlepiej postawić na coś neutralnego, jak szarość, beż albo imitacja betonu – takie odcienie pasują prawie do wszystkiego i ładnie łączą się z różnymi stylami mebli. Unikaj mocnych wzorów, bo w dużej przestrzeni mogą przytłaczać. No i pamiętaj, żeby wybrać płytki o większym formacie, np. 80x80 albo 120x60 – wtedy całość wygląda nowocześnie i przestronnie. Fajną inspiracją możesz znaleźć tutaj: https://www.tubadzin.pl/salon-i-sypialnia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi