bronny 0 Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Myślicie, że warto serwować na weselu drinki? Moja narzeczona uważa, że lepiej mieć tylko wódkę i ewentualnie wino, ale ja myślę, że drinki mogą być fajnym dodatkiem. Jakie są Wasze opinie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kyss 0 Napisano 5 Listopad Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad Hej, u nas na weselu były drinki i to był fajny akcent. Wynajęliśmy barmana, który przygotowywał proste mieszanki typu mojito, whisky z colą czy drinki na bazie ginu. Sporo osób, zwłaszcza tych, którzy nie przepadają za czystą wódką, było zadowolonych, że mogą wypić coś innego. Minusem jest koszt, bo alkohol do drinków plus wynajęcie barmana to dodatkowy wydatek, ale jeśli masz budżet, warto o tym pomyśleć. U nas to się sprawdziło, bo mieliśmy też młodsze towarzystwo, które chętnie korzystało z takiej opcji. https://ksiegarnia4u.pl/doskonale-napoje-na-wesele-co-powinno-znalezc-sie-na-weselnym-stole/ Na stronie jest zreszta więcej porad co się najlepiej sprawdzi na takiej imprezie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi