tristan 0 Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik Czy lubicie organizowane imprezy firmowe? Sam w firmie mam ich kilka w roku ale nie jestem wielkim fanem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bronny 0 Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik Ja tam zawsze trafiałem na fajnych ludzi, a przy piwie albo jakichś wspólnych aktywnościach najlepiej buduje się relacje. Dzięki tym firmowym wyjściom miałem okazję spróbować wielu nowych rzeczy: strzelanie z broni strzelanie z łuku zjazd do jaskini i wspinaczka jazda na quadach gokarty zorbing (czyli to toczenie się w wielkiej kuli) Oczywiście, oficjalne firmowe świąteczne imprezy to co innego. Często wymykaliśmy się z mniejszą grupą na miasto, żeby spędzić czas po swojemu. https://iszczecinek.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/42145_korzysci-plynace-z-organizacji-imprez-integracyjnych-dla-firm.html Oglnie dużo tutaj zależy od tego jak jest rozplanowana Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi