shaman-snowboard 0 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 witam zapraszam do dołaczenia do shaman-snowboard.pl team nie jesteśmy szkołą, ani klubem sportowym tylko grupą która współnie jeździ na deseczke w każdą niedzielę mając na celu gównie pociągnięcie umiejętności. Bawimy sie w carving, elementy techniki sportowej oraz z turystyke jak ktoś chce zobaczyć jak to wyglada to wrzucam film z naszgo wyjazdu do Val di Sole w grudniu 2009. nie ważne ile masz lat, czy jeździsz na twardym sprzęcie czy na miękkim. zapraszam wszystkich którzy chcą sie rozwijać snowboardowo. pozdr Bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad13-1994 0 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 Ja z chęcią bym się przyłączył ale kwestia kilometrów miedzy twoja miejscowością a moja :mrgreen: ale widziałem kilka osób z Krakowa może będą się pisać na te wypady :smile: najwyżej ze masz jakieś inne propozycje jak by to można wykombinować?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shaman-snowboard 0 Napisano 14 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2010 heja z Radomia to nie za blisko masz... chociaż w Val di Sole był ze mną koleś ze Szczecina )) tak że za rok zapraszam na wyjazd pozdr Bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi