shaman-snowboard 0 Napisano 13 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2010 witam. ostatnio mnie kumpel wyciągnął na Oravice na słowacji. niechętnie pojechałem. myśle sobie. gorące źródła, pruchno się moczy, pewnie płaski stok i ogólnie mało pozytwnie. Zdziwiłem się... stok 1,5 km z czego z 800-1000m to taka całkiem fajna scianka, bardzo szeroko, nachylenie podobnie jak jurgów, moze troszke stromsze. z Krakowa 120km czyli trochę dalej niż do białki czy jurgowa ale jedzie się duuużo lepiej bo cały czas "7" do Lubnia 2paski, potem tzreb asię jakoś do rabki dotlelepać a stamtąd już na chyżne prawei pustą drogą. genialna opcja żeby ferie Kraków, poznań, warszawa ominąć. bardzo fajny stok, bardzo pusto, lekko na uboczu... bardzo polecam!!! http://www.meanderskipark.com/ pozdr Bartek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 20 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2011 wybieram się w najbliższą sobotę więc stestujemy miejscówę :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2011 wybieram się w najbliższą sobotę więc stestujemy miejscówę :mrgreen: Koniecznie zdaj relację, zamierzam się tam wybrać ale też tak niepewnie ze względu właśnie na otoczkę tego miejsca. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tasio 23 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 byłem tam w srode i snowpark byl nieczynny głowna trasa tylko otwarta ale sam lód nie wiem jak teraz bo sniegu dosypało i bialutko dookoła wiec byc moze park juz otwarty ja siedziałęm cały czas w witowie dobry park lecz małym mankamentem sa przypadkowi narciarze których nie da sie wygonic nawet obelgami ;/ w pierwszy dzien pobytu spotkałem nawet tylasa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 25 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2011 wybieram się w najbliższą sobotę więc stestujemy miejscówę :mrgreen: Koniecznie zdaj relację, zamierzam się tam wybrać ale też tak niepewnie ze względu właśnie na otoczkę tego miejsca. niestety zapiłem pałę i zaspałem na miejsce zbiórki :razz: jutro się dowiem czy czasem w sobotę nie będzie wypad na Wielką Raczę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cartima 0 Napisano 30 Grudzień 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2023 dzięki, właśnie szukałam informacji na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi