szyngryz 0 Napisano 9 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 Witajcie. Proszę o pomoc!! Pękła mi żyłka w butach z zewnętrznym systemem wiązania boa. Powiedzcie gdzie mogę kupić takie żyłki na zmianę lub dać do wymiany. Jestem z Krakowa. Jeśli ktoś posiada takie żyłki to też proszę o kontakt.. [ Dodano: 16 Luty 10, 18:52 ] hmm nikt nie wiem gdzie taką dostanę??? podpowiedzcie jakieś sklepy w kraku > Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x-men 0 Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 popytaj się w sklepach stacjonarnych powinni posiadać coś takiego jako akcesoria ! jak będziesz miał problem odezwij sie do mnie to coś załatwimy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 popytaj się w sklepach stacjonarnych powinni posiadać coś takiego jako akcesoria ! jak będziesz miał problem odezwij sie do mnie to coś załatwimy Wiadomość jest z lutego.... Może przestaniesz spamować bo wylecisz szybciej niż przyleciałeś xmenie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Co nie zmienia faktu, że problem cały czas jest aktualny, jeśli nie w przypadku autora to innych użytkowników. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 19 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2010 kiler129, ja nie uwazam tego za spam! - temat zostaje na swoim miejscu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 20 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2010 kiler129, ja nie uwazam tego za spam! - temat zostaje na swoim miejscu Mam alergię na odkopywane tematy które dodatkowo traktują o kwestiach bieżących Dodatkowo reszta postów kolegi xmen`a to również często nic nie wnoszące jednolinijkowe wypowiedzi. W każdym razie koniec OT bo się śmietnik robi :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi