Kyuu 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 W parku są do dyspozycji przeszkody typu box prosty, box łamany, dub kink rail, c-box, szeroka platforma oraz kilka rurek i oczywiscie wielka hopa.Mysle, ze jak na centrum miasta to daje rade.Zapraszamy do Lublina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 widizałem że w tym roku snowpark na Globusie prezentuje się całkiem dobrze Kyuu często tam bywasz? Bo miałbym sprawe do Ciebie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sp3ed 0 Napisano 18 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2010 no i zrobili hopy na globusie nowe wczoraj widziałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyuu 0 Napisano 19 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2010 widizałem że w tym roku snowpark na Globusie prezentuje się całkiem dobrze Kyuu często tam bywasz? Bo miałbym sprawe do Ciebie. zazwyczaj to codziennie 15 minut drogi i jestem.....a jaka ta sprawa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi