kubalek95 0 Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 Witam. Za tydzień wyjeżdżam na obóz do Donovaly na słowacje, lecz mam pewien dylemat. W tej miejscowości jest dużo wyciągów orczykowych i pewnie będę na nie chodził. Słyszałem że jazda na snowboardzie na orczyku nie jest prosta, i że konieczny jest pad antypoślizgowy. Właśnie takowy chcę nabyć lecz nie chce aby był jakiś tandetny(ostatnio kolega dostał w gratisie z pokrowcem i potem tego pada szukaliśmy na stoku). Czy mogli byście doradzić mi jaki pad nabyć do ok. 35zł i czy jazda na orczyku z deską jest trudna? Ja znalazłem taki : http://www.snowshop.pl/sklep/narty/snowboard/katalog/478-Gadzety/produkt-7143-PODKLADAKA-ANTYPOSLIZGOWA-NA-SNOWBOARD-DAKINE-09-10-X-MAT-CLEAR.html?w=szukaj&BI=0 PS. Może być allegro. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 6 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2010 jazda na orczyku nie jest trudna. wystarczy się nie spinać. pad może odlecieć, jak go źle przykleisz, to znaczy np. jak deska będzie brudna lub po przyklejeniu zaraz zaczniesz jeździć. a.. i na orczyku można jeździć nie odpinając się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubalek95 0 Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 a.. i na orczyku można jeździć nie odpinając się. tzn. Z dwoma nogami w zapięciach? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 tzn. tak:) problem tylko w podejściu do orczyka czasami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2010 i bez pada spokojnie mozna jezdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 ja tam nigdy nie uzywalem pada. po prostu przystawiasz tylna noge do zapiecia (jednoczesnie blokujac ja na nim) i dziala to jak pad antyposlizgowy! dla mnie to strata pieniedzy uzywania takiego pada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret186 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Mam pad antypoślizgowy bo kupiłem deskę z już przyklejonym, ale ostatnio jeździłem na desce kolegi bez takiego pada i też było spoko. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pixel050201 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 kubalek95 sorry ze tak na offtopic ale z jakiego biura jedziesz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 http://wyprzedaze.com/index.php?m=Main&f=Directory&id_dir=70&s=j0b1cwrn88rerzax7qfq3ey2c80ixzms tu masz kilka fajnych z wyglądu i trwałych padów polecam dakine sam mam i nie miałem z nim nigdy problemów wystrzegaj się jakiś padzików DC na allegro bo to nawet obok padów nie leżało zwykła wypukła plastikowa naklejka na deskę, raz się naciąłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muc13k 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Stary. Ten temat ma już rok. Myślisz, że osoba zakładająca temat czekała do dzisiaj z zakupem?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Heh dobry archeolog ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eryk93 0 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2010 hahaha :DD wiem ze autor tematu juz tu pewnie nie zaglada ale tak poza marginesem to pad jest totalnie zbędny ; O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafcio 0 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 Hmm.. ja właściwie zaczynam dopiero drugi sezon i to ze swoją własną deską(nareszcie hurra!!!) pierwszy to był na deskach z wypożyczalni to padziki były, i teraz powiedzcie mi - bo nie za bardzo mi sie chce tego pada kupować - lepiej trzymać nogę wypiętą w wiązaniu czy zapierać sie o nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 6 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Jak ci wygodnie. Ogólnie z tego pada to chyba korzysta się tylko na początku, potem to i tak opierasz nogę o wiązanie więc to nie ma znaczenia dużego czy masz tego pada czy nie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi