olomanolo 0 Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 witam , mam okazje kupic deseczke RAD AIR z wiazaniami nie wiem jak okreslic przeznaczenie deski - pomozcie jak mozecie.. deska jest lekko scieta z tylu - z przodu ksztlat przechodzi w leciutki szpic ale bardzo lekki ogolnie jest dosc szeroka i nawet miekka czy to bedzie freeride? i czy na poczatek bedzie to dobry zestaw? aha bylbym zapomnial - wiazania marki elfgin - ale chyba takie ze starszych modeli plastikowe z dosc cienkimi paskami.. pozdro i dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2006 Z tego co napisałeś to wygląda to na deskę Alpine...z miękkimi wiązaniami??!! =O Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 no dokładnie tak wygląda albo taki typowo stary typ desek... które były szerokie ale w szpic na nosie i ze ściętym tyłem ... taki jakby klasyk :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi