piker771 0 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 Witam wszystkich forumowiczow Na snowboard jezdzilem do tej pory tylko 4h , jestem mniej niz poczatkujacy . Jezdzilem na zestawie z wypozyczalni (uczylem sie jezdzic :wink: ) teraz mam zamiar skompletowac sprzet , na dzien dobry wyszukalem takie buty http://www.allegro.pl/item904881636_buty_snowboardowe_limited_4_you_meskie_rozmiar_43.html Prosze napiszcie co sadzicie o tych butach , maja byc dla mnie , cena wydaje sie atrakcyjna ,wygladaja na uszanowane . Ale czy sa miekkie czy twarde to nie wiem , a to podobno wazne. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 4 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 nie kupuj używek, taki but nie będzie Ci dobrze leżał a jak masz zamiar kupić przez neta to dobrze, żebyś przymierzył najpierw w sklepie czy Ci dobrze trzymają stopę, czy nie gniotą i przede wszystkim rozmiar - nie każde 27,5cm jest równe 27,5cm innej firmy - sam się przekonałem pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi