PeMo 0 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Witam, podczas ostatniego smarowania mojej powstało mi coś takiego jak na zdjęciach. Pewnie przegrzałem ślizg ? Mam pytanie jak to naprawić ? Czy jeździć z tym ? Co o tym myślicie ? Probowalem pałeczkami kofiksowymi to popękało. Da się to wogle jakoś naprawić ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 hehe no niezbyt wesoło to wygląda:P a w którym miejscu ślizgu to jest? a koffix powinien pomóc tylko musiałbyś na poczatku dobrze wyczyścić tą "ranę" albo do serwisu dać może tam by to fachowo zrobili. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PeMo 0 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 To jest na środku ślizgu. Muszę w tamtej okolicy zedrzeć cykliną stary smar, wyczyscic ekstrakcyjna i jeszcze raz spróbuję tym kofixem. Na zdjęciach to wygląda strasznie ale umyłem sobie ślizg i dziura aż taka duża nie jest. [ Dodano: 3 Luty 10, 14:01 ] Czyli w domowych warunkach jedynie pałeczki kofiksowe ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 w domowych warunkach kofix zresztą ja nie miałem okazje jeszcze sie bawić w leczenie takich ran ale ubytki wypełniane kofixem maja tendencje do tego że pękają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi