Nizki 0 Napisano 2 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2010 Witam. Dopiero zaczynam przygodę z deską (na stoku byłem 5 razy lol ) ale spodobało mi się to na tyle i wychodzi na tyle, że myślę o zakupie własnego sprzętu. I teraz tak, jestem dosyć wysoki - 198, waga 95+. Przyglądam się tej desce: http://www.allegro.pl/item899925310_deska_blackfire_166cm_wiazanie_baxler_gogle_0pln.html Talia tej dechy to 266 z tego co wyczytałem więc tutaj chyba nie będzie problemu. Tylko czy wiązania będą dobre dla buta rozmiar 46/47 ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bender23 0 Napisano 16 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2010 z tego Co sie orientuje to te wiązania przeznaczone są dla rozmiarow 41 - 46 także może być maly problem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 dokładnie z wiązaniami moze być problem dlatego lepiej zapytaj sprzedawce. Też zależy od buta. Buty niektórych firm są trochę szersze, ciężko powiedzieć czy buty spasują Ci do tych wiązań. Co do zestawu to decha bez szału ale jako ze jesteś początkujący to masz niewielkie wymagania a do nauki decha sie nada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi