komik 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 witam jeździłem dziś na środuli i przy okazji zaliczyłem tez raile/boxy wieć pstryknałem fotki jak to u nas wyglada. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 dzięki za fotki:) jest tam jakaś hopka? niedługo się tam spróbuję pojawić tak z ciekawości... stok tam działa? bo byłem jakieś trzy tygodnie temu i cicho i pusto, bo jakieś długi mają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komik 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 hopki usypane są jeszcze obok tego dwie a troche dalej jeszcze jedna i rail z ławek zrobiony jako iz ani nie pracuje ani nie studiuje to dosc czesto tam bywam a co do ciekawosci to stok jest zamknięty gdyż facet trafił na dwie słąbe zimy w polsce i zbankrutował a teraz jak jest kupa sniegu i zainteresowanych tez duzo to nie ma kasy by uruchomic dlatego próbuje to sprzedać miastu a miasto nie ma kasy i kółeczko się zamyka stok juz został na całej długosci w połowie szerokości ubity przez zjezdzajacych wiec jest ok problem tylko z wchodzeniem bo zajmuje to 5 minut minimum i meczy ale dla chcacego i majacego czas jak ja nic trudnego.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 dzięki za update... a wiesz czy gdzieś w okolicy można wypożyczyć buty snowboardowe? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komik 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 http://www.wypozyczalnianart.sosnowiec.pl/index.html to chyba wciaz działa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 28 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2010 dzięki wielkie.. jutro sobie zadzwonie... jakiś czas temu byłem na ich stronce i myślałem, że mają tylko sprzęt dla dzieci.. podzwonię, się dowiem wszystkiego. więc jak się uda to jutro jestem na środuli:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveee85 0 Napisano 29 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2010 hehe sosnowiec:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 będzie ktoś dzisiaj na środuli? ja się wybieram.. do 12:00, potem może 13:00-14:15, i jeszcze później jedna sesja:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
komik 0 Napisano 3 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2010 witam ja niestety dzis bylem wpracy wiec nawet nie wiedziałem ze tam jestes ... i jak było ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 do południa zero ludzi, po 19:30 też zero ludzi. generalnie warunki znośne:) dzisiaj też będę, ale pewno pod wieczór kilka godzin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 5 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Byłem tam jakis czas bo siostrzenca uczylem przejechalem pare razy bo tym boxie i ławeczce ale niestety zniszczone już sa, niestety ten stok padł w zeszłym roku na ten sezon nie znalazl sie nikt kto by kase wylazyl i wlasciciel wystawil na sprzedaż do urzedu miasta ale cena byla podobno kolosalna i miasto nie kupiło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi