tomotek 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 hej, byłem we Wieżycy dzisiaj wieczorem 19-21, i warunki były dosyć dobre. Zwłaszcza że śnieg tak sypał że bez gogli się nie dało jeżdzić, zresztą tak samo jak po nieubitym mokrym śniegu na około 10cm.Ogólnie śniegu dużo ale nie ubity i strasznie chamował. Ktos wybiera się jutro koło 19?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 niestety sądzę że będę dopiero w poniedziałek w pon mogę zabrać samochodem tyle osób ile się zmieści Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 szkoda, że tak daleko mieszkam:D ale kiedyś znów się na pewno wybiorę tam do was pojeździć ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 jest ktoś chętny na wypad do wierzycy we wtorek albo środę? zależnie od warunków pogodowych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 chyba nie będziesz jezdzil na blocie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 podobno spadło trochę świeżego śniegu i dośnieżają na kamerkach wygląda to wporządku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 hehehe no w porządku ok :grin: to udanego zjazdu ;d Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 26 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 jedzie ktoś dziś na trzepowo/przywidz/kotlinke/wiezyce????? ja sponsoruje dojazd w razie chętnych to zapraszam na kontakt telefoniczny 608112482 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 noż kurde szkoda, że tak daleko ale i tak kontuzja nie pozwala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 6 Luty 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 wybiera się ktoś w weekend na trzepowo/wiezyce/przywidz?? albo chociaż łysa?? [ Dodano: |12 Lut 2012|, o 13:11 ] dla zainteresowanych byłem wczoraj na Trzepowie i warynki jak z bajki (no może troszkę lodu na boku) mają usypaną hope całkiem okazałą więc można się pobawić [ Dodano: |17 Lut 2012|, o 18:50 ] byłem dziś na Przywidzu gdyby nie pogoda i drobne roztopy wraz z mokrym śniegiem byłoby lepiej:) ale ogólnie bardzo pozytywnie. Park przygotowany w miarę możliwości no i obsługa wciąż działała pod wyciągiem nasypując śnieg na lód powstały na szlaku pod orczykiem. Mówiąc krótko POLECAM Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi