Edeet 0 Napisano 7 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2010 Hmmm, ja mogę powiedzieć jako widz, że trochę słabo było z tą organizacją ;p Jednak nie da się narzekać, wgl super sprawa, że coś zorganizowali btw Sopot, startowałeś? ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopot 0 Napisano 20 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2010 Tak byłem ; ] 2 skok zaliczyłem Bule na lodzie i sobie odpuściłem zawody ; p [ Dodano: 20 Marzec 10, 23:51 ] ma ktoś zdjęcia z dzisiejszych zawodow na łysej ?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edeet 0 Napisano 22 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2010 Ooo właśnie właśnie, jak tam wyglądały te zawody na Łysej ? Chciałam się na nich pojawić, ale wylądowałam na melanżu w Koszalinie :razz: Ogarnięte konkretnie były ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopot 0 Napisano 23 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2010 tu jest filmik z Sopotu ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellox 0 Napisano 14 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2010 Sieeemka Gdzie na terenie 3miasta jest jakiś profeska serwis, żeby zapytać się, czy warto pouzupełniać ubytki w ślizgu, naostrzyć krawędzie, by nie zostać naciągniętym na kasę i gdzie poprostu dobrze nasmarują dechę? Pamiętam że czytałem kiedyś pochlebne opinie o takim spoko punkcie w Sopocie, jakiś magazyn WS to był, czy sklep WS, coś w ten deseń... Dzięki za odpowiedzi, ellox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 witam, jedyne serwisy które znam: Tarifa - Gdańsko Osowa, koło stacji lotosa wiazd od spacerowej tel 514 500 770, W Gdańsku - Osowej adresu nie pamiętam ale tel:60923968.No i dekathlonie na przymożu i przy auchan ostrzenie krawędzi i smarowanie za 39 zł, tylko niewiem jak z jakośćią. [ Dodano: 28 Listopad 10, 22:42 ] Czy wiecie może kiedy uruchamiają stok we Wieżycy w tym roku, jusz nie mogę się doczekać, tymbardziej żezaczyna śnieżyć omg - Mat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellox 0 Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2010 Pamiętam że czytałem kiedyś pochlebne opinie o takim spoko punkcie w Sopocie Chodziło mi o serwis w sopockim klubie żeglarza. Podobno jest spoko, nie mają żadnej strony, ostatnio podawali tylko numery telefonów na żółtym forum.. Jak pójdę, pogadam, to pochwalę się co i jak. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Witajcie, w sobotę otwierają stok we Wieżycy, czy ktoś z was pojawi się w ten weekend na stoku. W trójmieście to początek sezonu. Czekam tylko na nowe wiązania które dotrą jutro kurierem i w sobotę jestem na bank w Kosząłkowie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ellox 0 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2010 Chodziło mi o serwis w sopockim klubie żeglarza. Podobno jest spoko, nie mają żadnej strony, ostatnio podawali tylko numery telefonów na żółtym forum.. Jak pójdę, pogadam, to pochwalę się co i jak. No i bardzo spoko . Panowie ogarniają, maszyny mają, można pogadać, można się o coś spytać, odpowiedzą śmiało. O drogę spytać, gdyby były trudności z trafieniem też można spytać To tyle okiem.. hm... amatora ;p pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucc 0 Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2010 Ktoś był już w Wieżycy? Jak wygląda stok? Dużo ludzi, są kolejki? Chwalcie się !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 Witam 3city, już niedługo będzie można pośmigać na Łysej albo Wieżycy. Kto szykuje już sprzęt? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopot 0 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Wpada ktoś na łysa pośmigać w Parku ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 ja chętnie ale coś koło środy jak mi przyjdzie mój sapient evolution:)) bo brakuje blatu do kompletu:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sopot 0 Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2011 dzisiaj ktoś na łysą ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 słyszałem że dziś otworzono wierzycę może ktoś chętny??? ma ktoś informacje czy łysa też jest otwarta??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Hmmm z tego co mi kuzynka mówiła to Łysa jest otwarta. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 a może jest ktoś chętny na jutro na stok??? transport samochodowy:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 No ja niestety nie dam rady, bo pracuję, najszybciej w piątek, niedziela. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 niedziela jest opcją ale popołudniową ponieważ zjeżdżam na weekend do domu rodzinnego (student) i będę zapewne w niedziele więc wtedy bardzo chętnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Student:)popołudnie:)chętnie:) no ok i wszystko wiadome hehe w sumie ja zawsze jestem od rana od 9, bo tak najlepiej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 18 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 hmm wiesz ja jestem niby student a zajęcia mam tylko we wtorek i to 1 godzinę więc bardziej zarządca w pracy ja z chęcią wybiorę się jak najwcześniej może być dzisiaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 aa, no rozumiem, ale dziś całkowicie odpada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 A jeżdził ktoś na Wieżycy w tym roku, jakie warunki???może ktoś wybiera sie jutro w sobotę?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 ja byłem przedwczoraj.... i jeżeli na stronie piszą że warunki są średnie to sobie odpuść bo bylo błoto, lód i brak śniegu a jak się tych chłopom zwróciło uwagę żeby podsypali trochę śniegiem z łopaty pod wyciągiem to była wymówka typu "paaanie ale śnieg jest mokry i on spadnie..." mówiąc krótko kicha... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Jeśli tak mówią, to mają to gdzieś, to ja bym nawet tam nie jeździła, bo zamiast się troszczyć o stok czy coś to mają Cię w dupie :] [ Dodano: |21 Sty 2012|, o 00:33 ] A jeżdził ktoś na Wieżycy w tym roku, jakie warunki???może ktoś wybiera sie jutro w sobotę?? z tego co słyszałam od kuzynki, to zamknięty stok, pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi