jedrek_1 0 Napisano 26 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2010 Czy to prawda, ze powinno sie kupowac buty na styk, albo nawet troche za ciasne, bo but wewnetrzny wyrobi sie na stoku i wtedy beda idealne?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 tak jak matzel napisał. But powinien być dobrze dopasowany, nie powinno być luzu, nie przymierzaj na grube skarpety. But nawet jeśli będzie minimalnie zaciasny i bedziesz odczuwał ucisk i lekki ból to i tak po pewnym czasie się rozbije. Sam miałem ostatnio taką sytuację. Zamówiłem buty przez neta firmy z której miałem poprzednie buty. Zamówiłem ten sam rozmiar wkładam a tu czuje ucisk... po kilku wypadach but sie rozchodził, wkładka się rozbiła i teraz idelanie pasuje. (ale na poczatku nie było miło ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Sam miałem ostatnio taką sytuację. Zamówiłem buty przez neta firmy z której miałem poprzednie buty. Zamówiłem ten sam rozmiar wkładam a tu czuje ucisk... po kilku wypadach but sie rozchodził, wkładka się rozbiła i teraz idelanie pasuje. (ale na poczatku nie było miło ) a tak wszyscy przestrzegają przed zamawianiem bez przymiarki hehe ale co prawda to prawda, nie ma co się sugerować nawet długością wkładki bo z tym też różnie bywa - sam się o tym przekonałem, ale tak jak Bercik napisał po kilku dniach na stoku but się elegancko dopasował do stopy :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 a tak wszyscy przestrzegają przed zamawianiem bez przymiarki hehe nie no wiesz rozmiarówka butów tej samej firmy nie powinna się różnić, tak więc w ciemno zamówiłem ten sam rozmiar. Na początku było ciężko ale jest już dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kret186 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 But zawsze się rozciągne. Kupiłem na początku tego sezonu minimalnie ciasne buty a terz nawet w grubej skarpetce nie są ciasne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 uważam dyskusje za zakończoną i zamykam temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi