bercik 11 Napisano 13 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2006 Alo, Ma ktos jakies dokładne informacje na temat tego jakie przeszkody i o jakich parametrach znajdują się w snowparku na Jaworzynie Krynickiej ?? Byłbym wdzięczny za jakieś informacjie bo chciałbym uzupełnić dział z snowparkami o tą włąśnie miejscówke.. Jeśli ktoś z was tam był to napiszcie co i jak:) Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 15 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2006 a tam jest wogle teraz snowpark ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 no jest jest maja swoja stronke nawet ale nie moge na niej sie doszukac co dokladnie sie tam znajduje i jakich rozmiarow. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 myslalam ze w tym roku jeszcze nie zrobili. No ale jak jest to spoko spoko =] jak bedziesz mial jakeis info to daj znac, chyba ze ja cos znajde Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 Nio a ten snowpark to chyba nie od tego sezonu istnieje ?? a zresztą ja nie wiem :P ale tak mi sie coś wydaje że w zeszłym sezonie już coś było:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2006 no w tatym seznie byl. ale nie wiem czy w tym juz jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Wczoraj wieczoram dostałem odpowiedź od chłopaków z 4b Snowpark i podesłali mi info co tam się znajduje i kilkanaście foteczek. Wszystko już opisałem i 4b ramps stanowi kolejną pozycje w dziale snowparki więc zapraszam ciekawskich do obejrzenia:) podaje linka http://www.e-snowboard.info/index.php?site=4bramps Pozdro 8) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 22 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Not Found The requested URL /pokaz was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Foty nie działają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2006 Oooo fuck! Ale już wiem co jest nie tak i już to zmieniam Dzięki za spostrzegawczość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi