kitelukas 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 Cześć Jeżdze juz dwa sezony i chce w tym roku kupić jakąć fajną deskę freestyle`ową. Czy moglibyście mi doradzić jaką deskę najlepiej kupić. Chce zeby to była deska naprawde dobra. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 podaj swoje rozmiary (wzrost, waga) co cie bardziej interesuje (jibby, skoki) to wtedy można się zastanowić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 i powiedz też ile chcesz przeznaczyć na deche bo to też ważne:-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike 0 Napisano 14 Listopad 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2006 Ja ci polecam taki wmiare zestaw otóż zakupiłem blat Hammera Mottion 3 ( trafilem na przecene z 1300 na 1070pln) a wiązania to Burton Freestyle ( czy jak ktoś woli Customy) (529zl) do tego dopasuj buty i jest zestaw hoho nie polecam ci desek santa cruza tych niby do FS takich lekkich poniewaz widzialem jak kolega moj zrobil bf:) wylądował troszke na nose ale nie wbil sie nim i sie decha zlamala Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi