Ifi 0 Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Siem Zbieram sie już od długiego czasu z kupnem butków, ale jakos nie moge nic znalejsc, co by bylo w przystepnej cenie i co by mi odpowiadało. Co byście poweidzili na temat butkow Salomona F20 / http://www.snowboardshop.pl/index.php?opis=1&id_produktu=1012 / Nie wiem zabardzo jakiej one sa twardości. Sprawdzalam katalogach ale zbyt wiele z tego nie wywnioskowałam... Potrzebuje butów dobrych do freestylu.. Patrzyłam tez na butki Salomona Kiana / http://www.snowboardshop.pl/index.php?id_marki=wszystkie&id_stylu_jazdy=wszystkie&id_typu_produktu=3&szukaj= / ale z tego co widze to te butki sa sztywniejsze od poprzednich. Może ma ktos pomysł na jakis inny model / firme /. Tylko czegos takieg co by było na necie, albo w jakis dostepnych zrodlach, i nie drożdze nic 400 PLN. Tak wogóle to najpier zamówiłam sobie butki DC Phase, na www.skateshop.pl aleee okazało sie że ich nie ma. :evil: :evil: :evil: Pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 8 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2006 ogolnir rzecz ujmujac to F20 wymiataja so jak dla mnie idealnie twarde bardzo wygodne szybko sie je sznuruje ale nie ma termoflexu przez co but wew. wydaje sie nieco twardy, natomiast DC phase sa wygodne - jednak za miekkie - kapcie domowe..ja teraz zainwestuje w burtony Rulery lub 32 model leashed zobacze jak fundusze F 20 polecam!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2006 ale uwazasz, że te F20 nie beda zbyt twarde jak na hopy i jib ? Mam katalog PKS i tam jest podana twardość 3, ale nie wiem w jakiej to jest skali... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 ta skala chyba do 10 jest a na pewno do 6:) Jak pisze że twardość jest 3 to powinny być to buciki dość miękkie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 10 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2006 nooo własnie POWINNY być dość miekkie. Ale problem w tym ze nie wiem czy sa,ni trzeba sie jakos dowiedziec... :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 11 Wrzesień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2006 ogolnie to wedlug PKS skala jest od 1 do 7 - czyli 3 jest w sam raz jak chcesz miekkie papcie to kup sobie DC phase...kapcie babuni... ja ostatnio przymierzalem Deeluxy Viciousy (wg PKS sztywnosc 4) a czulem sie jak w butach narciarskich...ogolnie rzecz ujmujac idz do sklepu i tam kup Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi